Huawei G520, telefon quad core cu preț de 224 dolari

Autor:  | Publicat în:  Huawei 2.040 ori
<b>Huawei G520, telefon quad core cu preț de 224 dolari</b>Huawei a anunțat un nou telefon mobil cu dotări destul de bune și preț accesibil: Huawei G520, care costă 224 dolari. Produsul va fi lansat special cu ocazia Anului Nou Chinezesc și deși designul telefonului mi se pare neinspirat, hai să vedem...

Huawei a anunțat un nou telefon mobil cu dotări destul de bune și preț accesibil: Huawei G520, care costă 224 dolari. Produsul va fi lansat special cu ocazia Anului Nou Chinezesc și deși designul telefonului mi se pare neinspirat, hai să vedem totuși ce ne rezervă la capitolul dotări.

Huawei G520 folosește un procesor quad core MediaTek MT6589 la 1.2 GHz și am o presimțire că același CPU va ajunge în România pe telefoane viitoare Allview și de ce nu, poate și Evolio. Handsetul din imaginea de mai sus dispune de un ecran IPS de 4.5 inch, deși nu e clar încă dacă e un display HD sau nu. Camera din spate este una de 5 megapixeli, deci ușor dezamăgitoare pentru un telefon quad core, care putea măcar să dispune de un senzor de 8 MP. Probabil cel mai slab aspect este cantitatea de RAM a lui G520, adică doar 512 MB.

în aceste condiții, poate că la 224 de dolari telefonul nu mai e atât de tentant, mai ales știind că la prețuri similare există modele Xiaomi în China cu super performante. Pot spune că acesta e un exemplu în legătură cu modul în care poți strica un telefon promițător: îi pui prea puțin RAM și o cameră prea slabă și deja nu mai e atractiv.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×