iPhone 7 va fi puțin mai îngust și mai gros față de 6s; ar măsura 7.15 mm în grosime

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.027 ori
<b>iPhone 7 va fi puțin mai îngust și mai gros față de 6s; ar măsura 7.15 mm în grosime</b>Nici o zi fără un leak referitor la iPhone 7, cam așa poate fi descrisă ultima perioadă în mediul online. Și astăzi primim detalii despre noul smartphone pregătit de către Apple, și asta prin intermediul unor schițe ce par a fi destul de detaliate la

Aproape zilnic primim materiale sau informații ce îl au pe iPhone 7 în prim-plan, lucru ce se întâmplă și acum. Vedem astăzi o serie de schițe în care noul terminal pregătit de către Apple este comparat cu versiunea de anul trecut, și anume iPhone 6s. Aflăm din start că iPhone 7 va fi puțin mai scurt și mai îngust decât generația anterioară, dar și faptul că grosimea sa va crește de la 7.1 mm la 7.15 mm acum.

Schita iPhone 7

Vedem în aceste imagini și deschiderea mai generoasă de pe spate destinată senzorului foto principal, noul setup al benzilor din plastic pentru antene, dar și că jack-ul audio de 3.5 mm dispare din ecuație. De asemenea, se pare că vom avea în continuare o mică protuberanță a camerei foto.

Schita iPhone 7

Pe iPhone 7 îl așteptăm cu display de 4.7 inch, cu 2 GB memorie RAM și cu un procesor de nouă generație Apple A10. Varianta sa de tip phablet va beneficia în schimb de 3 GB memorie RAM, de un ecran de 5.5 inch cu rezoluție Full HD și de o cameră foto duală cu numeroase opțiuni de captură la pachet. Încă nu este clar dacă la baza handset-urilor vom avea două difuzoare, sau dacă unul dintre acestea ascunde microfonul.

Schita iPhone 7

Schita iPhone 7

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×