Huawei Glory 3 surprins Într-o nouă imagine, gata de lansare În curând

Autor:  | Publicat în:  Huawei 939 ori
<b>Huawei Glory 3 surprins Într-o nouă imagine, gata de lansare În curând</b>Avem noi vești despre Huawei Glory 3, un smartphone midrange după standardele din ziua de azi, care se va lansa în curând. Handsetul a fost fotografiat în câteva imagini noi pe care le vedeți mai jos și nu pot spune că impresionează prin design....

Avem noi vești despre Huawei Glory 3, un smartphone midrange după standardele din ziua de azi, care se va lansa în curând. Handsetul a fost fotografiat în câteva imagini noi pe care le vedeți mai jos și nu pot spune că impresionează prin design.

Terminalul va debuta pe 28 august, asta dacă site-urile chinezești de știri nu se înșeală. Huawei Glory 3 seamănă foarte mult cu Xiaomi Mi2, un alt telefon din China, iar dotările sale hardware includ un display de 4.7 inch cu rezoluție 720p, un procesor quad core K3V2 de 1.5 GHz, 2 GB RAM și o cameră de 13 megapixeli în partea din spate.

Huawei Glory 3 - Spate

Avem la dispoziție și o baterie de 2200 mAh, 8 GB memorie internă și un preț de 308 dolari, care e cam mare, având în vedere faptul că Xiaomi ne poate oferi un terminal de două ori mai performant la preț similar. Problema cu acest produs e că el trebuia de fapt să debuteze la început de an și amânarea nu i-a făcut deloc bine.

Huawei Glory 3 surprins Într-o nouă imagine, gata de lansare În curând

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×