Nokia Lumia 1020 primește o reclamă amuzantă, bazată pe zoom (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.739 ori
<b>Nokia Lumia 1020 primește o reclamă amuzantă, bazată pe zoom (Video)</b>Nokia vine cu o reclamă nouă pentru cameraphone-ul Lumia 1020, în care scoate în evidență capacitatea de zoom a camerei sale de 41 de megapixeli, comparând-o cu terminale Android și iOS. Conceptul e următorul: o serbare la gradiniță și un...

Nokia vine cu o reclamă nouă pentru cameraphone-ul Lumia 1020, în care scoate în evidență capacitatea de zoom a camerei sale de 41 de megapixeli, comparând-o cu terminale Android și iOS. Conceptul e următorul: o serbare la gradiniță și un puhoi de părinți care filmează cu tablete și telefoane.

Vedem oameni care filmează cu iPad-ul, cu un iPhone care produce imagini neclare, vedem și HTC-uri și modele Samsung. Apoi se iscă un soi de bătălie care pe care, pe măsură ce părinții se înghesuie lângă scena să prindă cadre cât mai clare cu progeniturile. în schimb, doi părinți stau relaxați în spate deoarece au un Lumia 1020 cu "zoom reinventat".

E menționată chiar și funcția Samsung "Drama Shot" în mod ironic, deci Nokia nu se ferește să dea în Samsung și Apple. Ar fi interesant de văzut cum stă Lumia 1020 la capitolul în comparație cu telefonul care are această funcție în titlu, Galaxy S4 Zoom. Ar mai fi reclama realistă atunci? Cu puțin noroc vom testa acest handset în 2-3 săptămâni.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×