Xiaomi Mi-Two - primul smartphone cu procesor quad-core Qualcomm, un hit de vânzări dacă ar ajunge În Europa

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 2.249 ori
<b>Xiaomi Mi-Two - primul smartphone cu procesor quad-core Qualcomm, un hit de vânzări dacă ar ajunge În Europa</b>Xiaomi este un brand chinezesc necunoscut pe plan local și aș putea spune în întreaga Europă. Telefoanele lor nu se importă pe bătrânul continet, iar dacă doriți un Xiaomi va trebui să-l achiziționați pe propria răspundere de la un shop din...

Xiaomi este un brand chinezesc necunoscut pe plan local și aș putea spune în întreaga Europă. Telefoanele lor nu se importă pe bătrânul continet, iar dacă doriți un Xiaomi va trebui să-l achiziționați pe propria răspundere de la un shop din dot com.

Totuși, Xiaomi a uimit recent prin prezentarea primului smartphone cu procesor Qualcomm quad-core. Vă aduc aminte că arhitecutura Krait dual-core a debutat cu Snapdragon S4 de pe HTC One S, Asus Padfone. A uimit în testele de benchmark situându-se aproape sau peste Samsung Galaxy S III / HTC One X / LG Optimus 4X HD. Vă dați seama cât de puternic ca fi Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 cu patru nuclee de procesare?

Sunt sigur că va restabili standardele în domeniu și uite că a debutat pe un smartphone cunoscut în China și în unele state asiatice.

Care sunt specificațiile lui Xiaomi Mi-Two:

  • display de 4.3 inch IPS LCD cu rezoluție HD, 342 ppi;
  • procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro quad-core, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare și microSD slot, Adreno 320;
  • software puternic personalizat în stilul MIUI bazat pe Android 4.1 Jelly Bean;
  • 3G cu viteze de download de până la 42 Mbps, Wi-Fi, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS;
  • cameră de 8 Megapixeli care filmează la 1080p cu 30 fps și la 720p cu 90 fps, apertură F/2.0, 26mm FoV;
  • baterie de 2.000 mAh și una opțională de 3.000 mAh, 10.2 mm grosime.

Prețul lui Xiaomi Mi-Two în China - 225 euro.

Vă dați seama cu specificațiile de mai sus și ar costa sub 10 milioane de lei vechi. Nu știu dacă s-ar mai orienta cineva spre Samsung Galaxy S III, HTC One X, orice smartphone dual-core sau quad-core cu Android în contextul în care prețul lui Xiaomi este de peste 2 ori mai mic.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×