Huawei Honor 2, un nou telefon quad core cu 2 GB RAM, costă doar 233 euro! (Video)

2.520 ori
<b>Huawei Honor 2, un nou telefon quad core cu 2 GB RAM, costă doar 233 euro! (Video)</b>Huawei tocmai a anunțat un nou telefon quad core, modelul Honor 2, pe care îl puteți admira în clipul de mai jos și în imaginile din articol. Avem de-a face aici cu un terminal care costă doar 233 de euro și vine cu un ecran HD de 4.5 inch. &nbsp;...

Huawei tocmai a anunțat un nou telefon quad core, modelul Honor 2, pe care îl puteți admira în clipul de mai jos și în imaginile din articol. Avem de-a face aici cu un terminal care costă doar 233 de euro și vine cu un ecran HD de 4.5 inch.

Handsetul folosește și o cameră BSI de 8 megapixeli, iar procesorul sau quad core este unul creat in house de către Huawei, fiind modelul K3V2. Ecranul de la bordul noului venit este un IPS, iar Huawei promite în cazul acestui model nu mai puțin de 72 de ore de funcționare, prin intermediul unei baterii puternice. Nu se menționează în ce condiții se atinge această durată, totuși... Huawei Honor 2 rulează Android 4.0 ICS, dispune de 8 GB ROM, slot microSD, camera frontală de 1.3 megapixeli și o baterie de 2230 mAh.

Huawei Honor 2, un nou telefon quad core cu 2 GB RAM, costă doar 233 euro! (Video)

Va fi interesant să vedem cum se comportă procesorul K3V2 de 1.4 GHz la teste, având în vedere că la ultima confruntare între un chipset quad core Huawei, un Tegra 3 și un Exynos quad, soluția Huawei a ieșit pe ultimul loc în benchmark-uri. Telefonul folosește un SIM normal, iar bateria sa este înlocuibila. Din câte văd în imagini Honor 2 este destul de butucănos, deci nu îi va atrage pe cei care doresc un smartphone ultraslim.

Huawei Honor 2, un nou telefon quad core cu 2 GB RAM, costă doar 233 euro! (Video)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×