Nokia 109 anunțat oficial, oferă Internet pe un telefon ultra low end

2.009 ori
<b>Nokia 109 anunțat oficial, oferă Internet pe un telefon ultra low end</b>Scopul celor de la Nokia de a face tehnologia de vârf accesibilă tuturor utilziatorilor ne aduce acum Internetul mobil pe un telefon ultra low end. Finlandezii tocmai au anunțat modelul Nokia 109, creat pentru persoanele care vor să acceseze webul...

Scopul celor de la Nokia de a face tehnologia de vârf accesibilă tuturor utilziatorilor ne aduce acum Internetul mobil pe un telefon ultra low end. Finlandezii tocmai au anunțat modelul Nokia 109, creat pentru persoanele care vor să acceseze webul fără a cheltui prea mult și să folosească și o tastatură convențională.

Terminalul măsoară 14.8 mm în grosime, cântărește 77 de grame și vine cu un display TFT de 1.8 inch, cu rezoluție de 128 x 160 pixeli. Handsetul pune la dispoziție browserul Nokia Xpress Browser, bazat pe cloud și care încarcă mai rapid paginile web, reducând și consumul de date cu până la 90%. Nokia 109 are și slot microSD și dispune și de conectivitate GPRS/EDGE și jack audio d 3.5 mm. Puteți accesa Facebook și Twitter de pe acest device, chiar din home screen și aveți și acces la instant messaging cu eBuddy.

Sute de jocuri gratuite, printre care și 10 titluri speciale de la EA sunt disponibile în Nokia Store pentru acest model. Viața bateriei lui Nokia 109 este de 33 de zile în standy și până la 7.5 ore de convorbiri. Terminalul aduce și un media player, radio FM și înregistrare radio în unele versiuni locale ale telefonului. Nokia 109 va sosi pe negru sau cyan în acest trimestru în Europa și va costa 42 de dolari fără taxe.

Nokia 109 anunțat oficial, oferă Internet pe un telefon ultra low end

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×