Google ar putea produce propria "mașină Nexus" fără ajutorul companiilor auto

Autor:  | Publicat în:  Google 1.015 ori
<b>Google ar putea produce propria "mașină Nexus" fără ajutorul companiilor auto</b>știam deja de câțiva ani ca Google lucrează la o mașină care se conduce singură, iar dacă această inițiativă ar fi pusă în practică, sau dacă Google ar construi o mașină, compania ar putea face acest lucru fără a apela la mari branduri...

știam deja de câțiva ani ca Google lucrează la o mașină care se conduce singură, iar dacă această inițiativă ar fi pusă în practică, sau dacă Google ar construi o mașină, compania ar putea face acest lucru fără a apela la mari branduri auto.

Acest "Nexus Car" ar fi deja în proiect, Google discutând cu producătorii auto pentru a-i furniza componentele necesare. O sursă apropiată de Wall Street Journal confirmă faptul că gigantul motoarelor de căutare ar prefera să nu depindă de un Ford, Toyota sau alte companii pentru noul său produs. Poate totuși o companie tech să se aventureze în această zonă?

Până acum nume precum Continental și Magna Internațional au fost asociate cu acest proiect, iar Continental are contract și cu IBM pentru tehnologii auto. Google ar putea începe totul cu un "robo taxi", care să nu aibă nevoie de șofer și să transporte pasagerii la destinație. După o rețea Google Fiber cu viteze de Gbps, după o rețea wireless pe bază de baloane și după multe alte proiecte inedite, e gata oare Google să intre și în zona auto?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×