Huawei Honor 3X apare Într-o serie de teste benchmark; procesorul octo-core scoate un scor impresionant

1.153 ori
<b>Huawei Honor 3X apare Într-o serie de teste benchmark; procesorul octo-core scoate un scor impresionant</b>în cursul acestei zile, Huawei Honor 3X și-a făcut apariția într-o serie de teste benchmark, din care ne putem da seama de puterea pe care o ține ascunsă sub carcasă acest device. &nbsp; Huawei Honor 3X dispune de un procesor octo-core tactat la...

în cursul acestei zile, Huawei Honor 3X și-a făcut apariția într-o serie de teste benchmark, din care ne putem da seama de puterea pe care o ține ascunsă sub carcasă acest device.

Huawei Honor 3X dispune de un procesor octo-core tactat la 1.7 GHz. Deși până în acest moment, pe piață și-au facut apariția numai telefoane octo-core care de-abia ajungeau la performanțele unui quad-core, Huawei demonstrează contrariul cu al lor Honor 3. Puteți vedea rezultatele obținute de acest device, în lista de mai jos:

  • Antutu: 27,134
  • Basemark ES 2.0: 50.48
  • Nenamark V2: 60.2 fps
  • Quadrant: 13,382
  • Vellamo HTML5: 1521
  • Vellamo Metal: 660

Huawei Honor 3X apare Într-o serie de teste benchmark; procesorul octo-core scoate un scor impresionant

Pe lângă această componentă hardware impresionantă, Honor 3X mai integrează un display HD de 5.5-inch, 2 GB RAM, 8 GB de stocare, o cameră foto principală de 13 megapixeli și o cameră frontală de 5 megapixeli. De asemenea, el mai dispune de funcția dual-SIM, o baterie de 3000 mAh și Android 4.2 preinstalat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×