Huawei Honor 3X apare Într-o serie de teste benchmark; procesorul octo-core scoate un scor impresionant

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.105 ori
<b>Huawei Honor 3X apare Într-o serie de teste benchmark; procesorul octo-core scoate un scor impresionant</b>în cursul acestei zile, Huawei Honor 3X și-a făcut apariția într-o serie de teste benchmark, din care ne putem da seama de puterea pe care o ține ascunsă sub carcasă acest device. &nbsp; Huawei Honor 3X dispune de un procesor octo-core tactat la...

în cursul acestei zile, Huawei Honor 3X și-a făcut apariția într-o serie de teste benchmark, din care ne putem da seama de puterea pe care o ține ascunsă sub carcasă acest device.

Huawei Honor 3X dispune de un procesor octo-core tactat la 1.7 GHz. Deși până în acest moment, pe piață și-au facut apariția numai telefoane octo-core care de-abia ajungeau la performanțele unui quad-core, Huawei demonstrează contrariul cu al lor Honor 3. Puteți vedea rezultatele obținute de acest device, în lista de mai jos:

  • Antutu: 27,134
  • Basemark ES 2.0: 50.48
  • Nenamark V2: 60.2 fps
  • Quadrant: 13,382
  • Vellamo HTML5: 1521
  • Vellamo Metal: 660

Huawei Honor 3X apare Într-o serie de teste benchmark; procesorul octo-core scoate un scor impresionant

Pe lângă această componentă hardware impresionantă, Honor 3X mai integrează un display HD de 5.5-inch, 2 GB RAM, 8 GB de stocare, o cameră foto principală de 13 megapixeli și o cameră frontală de 5 megapixeli. De asemenea, el mai dispune de funcția dual-SIM, o baterie de 3000 mAh și Android 4.2 preinstalat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×