Huawei Honor 3X ajunge prin eMAG la un preț de 1.199 lei; primim un display HD de 5.5 inch și un procesor octa-core

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.084 ori
<b>Huawei Honor 3X ajunge prin eMAG la un preț de 1.199 lei; primim un display HD de 5.5 inch și un procesor octa-core</b>în cursul zilei de astăzi, cei de la eMAG au introdus în oferta de telefoane mobile un nou model al celor de la Huawei, și anume Honor 3X G750, device ce a fost anunțat oficial în luna decembrie a anului trecut. Cu toate că este lansat pe piață...

în cursul zilei de astăzi, cei de la eMAG au introdus în oferta de telefoane mobile un nou model al celor de la Huawei, și anume Honor 3X G750, device ce a fost anunțat oficial în luna decembrie a anului trecut. Cu toate că este lansat pe piață de o bună perioadă de timp, acest model se poate dovedi a fi o alegere destul de bună pentru cei care doresc un terminal cu display de mari dimensiuni și procesor octa-core.

Huawei Honor 3X G750 dispune de un display IPS LCD HD de 5.5 inch, un procesor octa-core de 1.7 GHz, 2 GB memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED și o cameră secundară de 5 megapixeli.

în interiorul acestui smartphone mai regăsim conectivitate Bluetooth 4.0, WiFi, NFC, un port microUSB 2.0, un jack audio 3.5 mm și o baterie de 3000 mAh. Honor 3X G750 cântărește 162 grame, măsoară 8.9 mm în grosime și rulează sistemul de operare Android 4.2 JellyBean. Acest device poate fi achiziționat în varianta de culoare neagră la un preț de 1.199 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×