LG anunță phabletul LG Gx2, cu ecran de 5.7 inch și camera cu autofocus laser de pe LG G3

946 ori
<b>LG anunță phabletul LG Gx2, cu ecran de 5.7 inch și camera cu autofocus laser de pe LG G3</b>LG are o săptămână plină și după ce a anunțat modelul LG G3 Stylus, azi a lansat în Coreea de Sud terminalul LG Gx2. Acesta este un phablet cu diagonală de 5.7 inch, care ar putea fi un răspuns prematur pentru debutul lui Galaxy Note 4 de...

LG are o săptămână plină și după ce a anunțat modelul LG G3 Stylus, azi a lansat în Coreea de Sud terminalul LG Gx2. Acesta este un phablet cu diagonală de 5.7 inch, care ar putea fi un răspuns prematur pentru debutul lui Galaxy Note 4 de săptămâna viitoare.

Atenție să nu confundați modelul LG Gx2 cu LG G2x și trebuie spus din start că nou venitul nu este un smartphone high end. El încorporează un display 720p de 5.7 inch, un procesor quad core Snapdragon 400 de 1.2 GHz, 8 GB stocare și 1.5 GB RAM. Handsetul rulează Android 4.4.2 KitKat și în spate include o cameră de 8 megapixeli cu senzor CMOS și autofocus laser, în vreme ce în zona frontală se afla o cameră de 1.3 MP.

LG Gx2 suportă conectivitate LTE, Bluetooth 4.0, WiFi a/b/g/n și NFC, iar bateria să este o unitate Li-Ion de 3200 mAh. șansele sunt mari ca acest model să rămână doar în Coreea de Sud și din păcate nu avem și un preț și o dată de lansare în magazine pentru device. Nu m-ar mira totuși să vedem și o versiune internațională debutând la IFA 2014 săptămâna viitoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×