Huawei Honor 4X ajunge pe web sub forma unei liste de specificații; Vine cu CPU 64 bit și preț sub 200 de dolari!

1.617 ori
<b>Huawei Honor 4X ajunge pe web sub forma unei liste de specificații; Vine cu CPU 64 bit și preț sub 200 de dolari!</b>Se întâmplă rar să vedem un terminal Huawei fără un procesor produs de compania chineză la bord. Ei bine, azi e unul dintre acele momente, iar modelul Huawei Honor 4X vine cu un procesor 64 bit Qualcomm, oricât de ciudat ar părea. &nbsp; De...

Se întâmplă rar să vedem un terminal Huawei fără un procesor produs de compania chineză la bord. Ei bine, azi e unul dintre acele momente, iar modelul Huawei Honor 4X vine cu un procesor 64 bit Qualcomm, oricât de ciudat ar părea.

De obicei Huawei folosește un CPU HiSilicon Kirin, dar o excepție nu strică niciodată. Huawei Honor 4X are parte de aceste scăpări/teasere, în avampremiera unei lansări care ar avea loc pe 28 octombrie. Huawei Honor 4X vine cu un display 720p de 5.5 inch și îl vedem astfel drept un rival pentru HTC Desire 816 sau 820, eventual. La interiorul său avem un CPU 64 bit Snapdragon de 1.2 GHz, 2 GB RAM și 8 GB stocare.

Huawei Honor 4X

Primim Android 4.4 ca OS, o cameră frontală de 5 MP și o cameră principală de 13 MP. Handsetul este unul dual SIM, cu sport LTE și cu preț în jurul a 163 de dolari. Remarcați aici faptul că blitzul LED și senzorul camerei sunt integrate în același modul și nu separate pe acest device, nu că asta ar schimba funcționalitatea camerei cumva.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×