și SmartWatch-urile pot fi modulare ca Project Ara! Proiectul Blocks ne aduce ceasuri personalizabile și arată fantastic! (Video)

1.615 ori
<b>și SmartWatch-urile pot fi modulare ca Project Ara! Proiectul Blocks ne aduce ceasuri personalizabile și arată fantastic! (Video)</b>De la cei care ne-au adus proiectul de telefoane modulare Phoneblocks vine un program numit Blocks, care se bazează pe smartwatchuri modulare. în ultimul an Project Ara a fost cap de afiș la capitolul modularitate, iar acum acest concept e aplicat și...

De la cei care ne-au adus proiectul de telefoane modulare Phoneblocks vine un program numit Blocks, care se bazează pe smartwatchuri modulare. în ultimul an Project Ara a fost cap de afiș la capitolul modularitate, iar acum acest concept e aplicat și pe purtabile.

Blocks este un proiect în faza incipientă, ceva mai mult decât un concept, mai ales că are și finanțarea Intel de partea sa. Smartwatchurile sunt alcătuite dintr-o serie de piese fabricate din plastic sau metal și care se conectează prin introducerea unei porțiuni metalice într-un soi de jack, cam cum facem cu căștile pe telefoane. Putem astfel atașa la ceas module GPS, Bluetooth, camere, senzori de puls și schimba chiar lookul unui smartwatch.

SmartWatch Modular

în plus vom putea crea un ceas pătrat, unul circular, dreptunghiular și crea și diferite curele pentru ele. Platforma Blocks e complet deschisă, iar fiecare piesa are un înveliș înlăturabil, cu o varietate de materiale și culori disponibile. Smartwatchurile de acest tip au și platforma software deschisă și orice companie sau individ poate participa la evoluția sa.

Va reuși acest proiect să ajungă în mainstream?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×