Huawei Honor 7 îşi dezvăluie preţurile printr-o scăpare pe Weibo

1.312 ori
<b>Huawei Honor 7 îşi dezvăluie preţurile printr-o scăpare pe Weibo</b>Huawei Honor 7 a fost cap de afiş &icirc;n ultimele 24 de ore, printr-o serie de scăpări şi informaţii apărute pe web, plus invitaţii&nbsp;la debutul sau trimise presei. Terminalul va fi lansat oficial pe 30 iunie, iar acum am reuşit să aflăm...

Huawei Honor 7 a fost cap de afiş în ultimele 24 de ore, printr-o serie de scăpări şi informaţii apărute pe web, plus invitaţii la debutul sau trimise presei. Terminalul va fi lansat oficial pe 30 iunie, iar acum am reuşit să aflăm şi preţurile aplicate pentru acest model.

Aflaţi că modelul de bază, cel cu 16 GB stocare va costa 312 dolari, în vreme ce versiunea de 64 GB va costa 450 de dolari, iar modelul de top, cel cu 128 GB stocare va ajunge la preţul de 482 de dolari. Între timp am descoperit şi că scannerul de amprente din spatele acestui handset va avea rolul unui soi de trackpad, permiţând realizarea unor gesturi de control similare cu cele ale unui mouse.

Huawei Honor 7 îşi dezvăluie preţurile printr-o scăpare pe Weibo

Terminalul ar urma să aibă şi o versiune Plus lansată ulterior şi o variantă cu noul procesor HiSilicon Kirin 950 lansată la toamnă. Între timp vom primi o versiune cu 3 GB RAM şi procesor HiSilicon Kirin 935 şi o variantă cu acelaşi CPU, dar şi 4 GB RAM la bord. În spate se afla o cameră de 13 megapixeli cu stabilizare optică şi blitz dual LED.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×