Asus ZenFone 2 în versiunea cu 4 GB RAM și 128 GB de stocare va fi lansat pe 18 iunie în Taiwan

1.330 ori
<b>Asus ZenFone 2 în versiunea cu 4 GB RAM și 128 GB de stocare va fi lansat pe 18 iunie în Taiwan</b>După ce ieri vă prezentam recenzia lui Asus ZenFone 2, primul terminal de pe piață ce sosește cu 4 GB RAM la pachet, iată că astăzi aflăm despre existența unei versiuni ceva mai bine dotată. Este vorba despre modelul cu 4 GB RAM și 128 GB...

După ce ieri vă prezentam recenzia lui Asus ZenFone 2, primul terminal de pe piață ce sosește cu 4 GB RAM la pachet, iată că astăzi aflăm despre existența unei versiuni ceva mai bine dotată. Este vorba despre modelul cu 4 GB RAM și 128 GB spațiu intern de stocare ce va fi lansat pe data de 18 iunie în Taiwan.

La fel ca și modelul primit de noi în teste, și această versiune oferă un display Full HD IPS LCD de 5.5 inch, un procesor quad-core Intel Atom Z3580 de 2.3 GHz, conectivitate 4G LTE și un slot microSD. Vom primi și un senzor foto principal de 13 megapixeli, și o cameră selfie de 5 megapixeli.

Asus ZenFone 2 în versiunea cu 4 GB RAM și 128 GB de stocare va fi lansat pe 18 iunie în Taiwan

Aparent, acest device este deja un hit pe piața din Taiwan, țară în care au fost vândute 100.000 de unități. De asemenea, se pare că pe data de 18 iunie, utilizatorii ce vor cumpăra modelul cu 128 GB de stocare vor primi și o baterie ZenPower cadou, totul pentru un preț de 387$.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×