Huawei Honor 7 Plus îşi dezvăluie spatele carcasei în noi imagini hands on

Autor:  | Publicat în:  Huawei 675 ori
<b>Huawei Honor 7 Plus îşi dezvăluie spatele carcasei în noi imagini hands on</b>Săptăm&acirc;na trecută vă prezentăm c&acirc;teva imagini&nbsp;&icirc;n premieră cu noul phablet Huawei Honor 7 Plus, care va servi ca succesor lui Huawei Mate 7. Ei bine, azi avem noi imagini cu acelaşi device, sau mai bine zis cu partea din spate...

Săptămâna trecută vă prezentăm câteva imagini în premieră cu noul phablet Huawei Honor 7 Plus, care va servi ca succesor lui Huawei Mate 7. Ei bine, azi avem noi imagini cu acelaşi device, sau mai bine zis cu partea din spate a carcasei sale.

Acest model va adopta o carcasă unibody metalică, cu decupaje pentru cameră, după cum vedem în magini, dar şi pentru un senzor pentru amprente şi blitz dual. Telefonul are o carcasă mată şi ar urma să debuteze în această vară, sau cel devreme pe 6 mai, când Huawei are încă un eveniment programat. Huawei Honor 7 Plus ar urma să includă un ecran de 5.5 inch, 3 GB RAM şi un procesor octa core HiSilicon produs de Huawei.

Huawei Honor 7 Plus

În imaginile precedente cu acest model, camera părea să iasă în relief, iar senzorul de amprente avea dimensiuni apreciabile. De obicei seria Honor e una midrange cu unele dotări high end, dar acest device duce cu gândul mai degrabă la un model Mate. Care va fi până la urma denumirea sa finală şi oare unde sunt difuzoarele plasate? Frontal sau jos?

Huawei Honor 7 Plus îşi dezvăluie spatele carcasei în noi imagini hands on

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×