OnePlus ar putea lansa astăzi un model Lite al smartphone-ului One; o imagine live pare a sugera acest lucru

993 ori
<b>OnePlus ar putea lansa astăzi un model Lite al smartphone-ului One; o imagine live pare a sugera acest lucru</b>Astăzi 20 aprilie, este ziua pe care c&acirc;țiva producători importanți din lumea tehnologiei mobile au ales-o pentru prezentarea unor noi device-uri. După ce Sony a dezvăluit &icirc;n această dimineață modelul Xperia Z4 pe piața japoneză, mai...

Astăzi, 20 aprilie, este ziua pe care câțiva producători importanți din lumea tehnologiei mobile au ales-o pentru prezentarea unor noi device-uri. După ce Sony a dezvăluit în această dimineață modelul Xperia Z4 pe piața japoneză, mai târziu în cursul acestei zile vom asista la un eveniment de lansare marca OnePlus.

Acest eveniment a fost scos la iveală de către o invitație sosită acum 2 zile pe care am văzut-o chiar aici. Înainte de evenimentul pregătit pentru astăzi, avem parte și de o imagine live cu un terminal OnePlus. Potrivit zvonurilor din presă, se pare că producătorul chinez are de gând să introducă pe piață o versiune Lite a smartphone-ului One ce a fost dezvăluit anul trecut.

Din păcate, imaginea de mai sus ne dezvăluie doar prezența unei camere foto însoțită de un singur bliț LED, și nu unul dual ca la modelul One. De asemenea, remarcăm și lipsa logo-ului OnePlus de sub modulul camerei. Ce credeți că vor lansa astăzi cei de la OnePlus?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×