MediaTek își propune o creștere a vânzărilor de procesoare cu 20% pentru 2016

633 ori
<b>MediaTek își propune o creștere a vânzărilor de procesoare cu 20% pentru 2016</b>Dacă &icirc;n urmă cu 2 ani, procesoarele celor de la MediaTek erau &icirc;n mare parte evitate de către public, la ora actuală producătorul chinez vine pe piață cu soluții high-end, cel mai recent exemplu fiind modelul Helio X20. Prin intermediul...

Dacă în urmă cu 2 ani, procesoarele celor de la MediaTek erau în mare parte evitate de către public, la ora actuală producătorul chinez vine pe piață cu soluții high-end, cel mai recent exemplu fiind modelul Helio X20. Prin intermediul publicației Economic Daily Newsaflăm câteva informații interesante despre planurile Mediatek pentru 2016.

Se pare că producătorul chinez își propune ca pentru anul viitor să livreze cu până la 20% mai multe procesoare comparativ cu 2015. De-a lungul acestui an, Mediatek a livrat un număr total de 480 milioane de procesoare destinat produselor de tip smartphone.

Acest target Mediatek include și vânzarea a 250 milioane de chip-uri cu module 4G la pachet, cifră ce va depăși pentru prima oară numărul de chip-uri dotate cu 3G. Revenind la chip-ul Helio X20, aflați că acest model a fost văzut din nou în Geekbench cu rezultate impresionante: 2146 puncte - single core / 6961 puncte - multi-core.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×