Huawei Honor 7 primeşte un teaser video înainte de lansare, vedem telefonul foarte puţin în acesta (Video)

788 ori
<b>Huawei Honor 7 primeşte un teaser video înainte de lansare, vedem telefonul foarte puţin în acesta (Video)</b>Ieri Huawei &icirc;ncepea să trimită invitaţiile presei&nbsp;pentru un eveniment organizat pe 30 iunie şi axat pe debutul lui Huawei Honor 7. Apoi a urmat o serie de teasere foto şi azi vedem şi un teaser video pentru noul venit. &nbsp; Clipul are...

Ieri Huawei începea să trimită invitaţiile presei pentru un eveniment organizat pe 30 iunie şi axat pe debutul lui Huawei Honor 7. Apoi a urmat o serie de teasere foto şi azi vedem şi un teaser video pentru noul venit.

Clipul are doar 14 secunde, din care telefonul apare aproape 2 secunde pe ecran. Nu se prezintă vreo funcţie clară a noului handset aici, ci doar câteva secvenţe de acţiune. Ştim că handsetul va avea cel puţin 3 versiuni, dintre care şi una high end Plus, care va sosi la toamnă, cu procesor Kirin 950. Între timp la finalul acestei luni va debuta versiunea de bază, cu 3 sau 4 GB RAM, corp metalic şi un ecran Full HD de 5 inch.

Telefonul va avea parte de procesorul HiSilicon Kirin 935, cel de pe Huawei P8, o cameră de 13 MP cu OIS şi un scanner de amprente despre care s-a vorbit mult. De ce? Pentru că oferă gesturi în stil mouse şi trackpad. La bord avem Android 5.1 cu Emotion UI 3.1, care ne e familiar tot de pe Huawei P8. Mă aştept la preţuri tentante aici, după cum arată şi scăpările.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×