Huawei Honor 7 primeşte un teaser video înainte de lansare, vedem telefonul foarte puţin în acesta (Video)

813 ori
<b>Huawei Honor 7 primeşte un teaser video înainte de lansare, vedem telefonul foarte puţin în acesta (Video)</b>Ieri Huawei &icirc;ncepea să trimită invitaţiile presei&nbsp;pentru un eveniment organizat pe 30 iunie şi axat pe debutul lui Huawei Honor 7. Apoi a urmat o serie de teasere foto şi azi vedem şi un teaser video pentru noul venit. &nbsp; Clipul are...

Ieri Huawei începea să trimită invitaţiile presei pentru un eveniment organizat pe 30 iunie şi axat pe debutul lui Huawei Honor 7. Apoi a urmat o serie de teasere foto şi azi vedem şi un teaser video pentru noul venit.

Clipul are doar 14 secunde, din care telefonul apare aproape 2 secunde pe ecran. Nu se prezintă vreo funcţie clară a noului handset aici, ci doar câteva secvenţe de acţiune. Ştim că handsetul va avea cel puţin 3 versiuni, dintre care şi una high end Plus, care va sosi la toamnă, cu procesor Kirin 950. Între timp la finalul acestei luni va debuta versiunea de bază, cu 3 sau 4 GB RAM, corp metalic şi un ecran Full HD de 5 inch.

Telefonul va avea parte de procesorul HiSilicon Kirin 935, cel de pe Huawei P8, o cameră de 13 MP cu OIS şi un scanner de amprente despre care s-a vorbit mult. De ce? Pentru că oferă gesturi în stil mouse şi trackpad. La bord avem Android 5.1 cu Emotion UI 3.1, care ne e familiar tot de pe Huawei P8. Mă aştept la preţuri tentante aici, după cum arată şi scăpările.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×