Huawei Honor 7i, telefonul cu senzor foto popup va fi lansat pe 20 august

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.381 ori
<b>Huawei Honor 7i, telefonul cu senzor foto popup va fi lansat pe 20 august</b>Acum c&acirc;teva zile aflam prin intermediul unui teaser trimis de Huawei, faptul că pe data de 10 august va fi lansat un nou smartphone din gama Honor. Ei bine, se pare că ulterior, la 10 zile&nbsp;distanță (pe 20 august)&nbsp;ni se pregătește o...

Acum câteva zile aflam prin intermediul unui teaser trimis de Huawei, faptul că pe data de 10 august va fi lansat un nou smartphone din gama Honor. Ei bine, se pare că ulterior, la 10 zile distanță (pe 20 august) ni se pregătește o altă lansare, de această dată a unui smartphone ceva mai inedit din punct de vedere al design-ului.

Este vorba despre Honor 7i, smartphone pe care l-am văzut anterior într-o serie de imagini odată cu certificarea primită de la TENAA. Ce este inedit la acest viitor smartphone, este camera sa de tip pop-up ce va funcționa atât pe post de senzor foto principal, dar și ca senzor frontal pentru selfie-uri.

Practic, cei de la Huawei au venit cu o abordare similară celor de la Oppo. Din câte descoperim astăzi, se pare că telefonul de față va sosi cu procesor Qualcomm Snapdragon 616, chip de tip octa-core pe 64-bit. Aparent, telefonul va fi unul special dezvoltat pentru publicul feminin ce este înnebunit după selfie-uri.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×