Xiaomi lansează smartphone-ul Redmi 2 Prime pe piața din India; telefonul costă 110$

1.339 ori
<b>Xiaomi lansează smartphone-ul Redmi 2 Prime pe piața din India; telefonul costă 110$</b>Astăzi, 10 august, este ziua &icirc;n care Xiaomi lansează un nou produs, mai precis modelul Redmi 2 Prime, un telefon dezvoltat chiar &icirc;n India. După cum ne putem da seama, acest device este o versiune mai bine pusă la punct din punct de vedere...

Astăzi, 10 august, este ziua în care Xiaomi lansează un nou produs, mai precis modelul Redmi 2 Prime, un telefon dezvoltat chiar în India. După cum ne putem da seama, acest device este o versiune mai bine pusă la punct din punct de vedere hardware al smartphone-ului standard Redmi 2.

Varianta Prime vine cu 2 GB RAM și 16 GB de stocare, comparativ cu cei 8 GB de stocare + 1 GB RAM regăsiți pe versiunea de bază. Restul specificațiilor sunt compuse de către un display HD de 4.7 inch protejat de Corning Gorilla Glass 2, un procesor quad-core Qualcomm Snadpragon 410 și de către un slot microSD de până la 32 GB.

Telefonul ne oferă o cameră foto principală de 8 megapixeli cu autofocus și bliț LED, un senzor frontal de 2 megapixeli, conectivitate 4G LTE și o baterie de 2200 mAh. La fel ca și Redmi 2, noua variantă va fi disponibilă într-o gamă largă de culori. Prețul său este de doar 110$.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×