Huawei postează un teaser pentru un nou smartphone Honor, ce va sosi pe 10 august; Ar putea fi un model cu cameră popup

1.002 ori
<b>Huawei postează un teaser pentru un nou smartphone Honor, ce va sosi pe 10 august; Ar putea fi un model cu cameră popup</b>Huawei a postat un teaser &icirc;n forma unui mare semn de exclamare, legat de o lansare de telefon &icirc;n data de 10 august. Noul terminal ar urma să facă parte din seria Honor, după cum arată şi logo-ul de pe teaser. &nbsp; &nbsp; E interesant...

Huawei a postat un teaser în forma unui mare semn de exclamare, legat de o lansare de telefon în data de 10 august. Noul terminal ar urma să facă parte din seria Honor, după cum arată şi logo-ul de pe teaser.

E interesant că acest debut vine la destul de puţin timp după cel al lui Honor 7. Ni se promite un telefon "uimitor", care ar putea fi modelul ce îl vedeţi mai jos, el fiind un Honor misterios care a poposit la TENAA recent. Handsetul se remarcă prin modulul popup al camerei principale, care oferă captura la rezoluţie ridicată şi în faţă şi în spate, cu tot cu două blitzuri puternice.

Imaginile indică şi prezenţa unui ecran edge to edge în faţă şi există zvonuri că butonul care declanşează camera popup are şi rolul de scanner de amprente. Nu avem detalii despre specificaţiile handsetului, dar cel mai probabil el va include un procesor HiSilicon Kirin şi va rula Android Lollipop cu cel mai nou EMUI aplicat peste.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×