Samsung Galaxy A5 (2018) are parte de o nouă apariție sub forma unor randări de huse

Autor:  | Publicat în:  Samsung 4.194 ori
<b>Samsung Galaxy A5 (2018) are parte de o nouă apariție sub forma unor randări de huse</b>Cu ceva timp în urmă vedeam și o imagine inedită, cea a unei presupuse huse destinată lui Samsung Galaxy A5 (2018) care ne dezvăluia o dotare neașteptată a telefonului. Era desigur vorba despre display-ul Infinity pe care sud-coreenii îl vor aduce

Din partea platformei online SlashLeaks.com sosesc astăzi o serie de randări cu adevărat interesante, materiale care ne prezintă o husă destinată smartphone-ului Samsung Galaxy A5 (2018) pe care îl așteptăm lansat în ianuarie anul viitor. Aceste accesorii nu fac decât să confirme faptul că într-adevăr noua gamă va opta pentru display-uri 18:9, adoptându-se și aici ideea de Infinity Display ca pe modelele flagship.

Samsung Galaxy A5 2018

Aceste imagini ne dezvăluie prezența unui buton fizic Bixby, a butoanelor de volum și a butonului de power/unlock, iar în spate vedem decupajele pentru camera foto singulară și scanner-ul de amprente ce va fi amplasat sub acest senzor, respectiv spațiul pentru bliț-ul LED.

Samsung Galaxy A5 2018

La bază remarcăm doar două astfel de decupaje, unul fiind cu siguranță asociat portului de încărcare/sincronizare date iar celălalt difuzorului audio sau jack-ului de 3.5 mm. Cum gama Galaxy A din acest an a oferit difuzorul plasat lateral pe rama metalică, sunt astfel șanse foarte mari să fie păstrat portul audio pe care mulți îl doresc pe un device mobil. După cum spuneam și mai sus, lansarea lui A5 (2018) este așteptată în ianuarie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×