Vivo X20 primeşte o versiune negru-aurie elegantă, proaspăt lansată în China

709 ori
<b>Vivo X20 primeşte o versiune negru-aurie elegantă, proaspăt lansată în China</b>Cei de la Vivo vin astăzi cu o nouă lansare pe piață, cea a unei ediții mai deosebite pentru smartphone-ul X20. Este vorba despre acel terminal care sosește cu display 18:9 și acum într-o nuanță mai specială de negru ce include și accente aurii

Vivo X20 şi X20 Plus debutau luna trecută, cu ecrane 18:9 la bord şi dotări high midrange, dar la nivel de colorit erau limitate la negru, auriu, alb sau roz. Acum aflăm că Vivo X20 a primit o nouă versiune de culoare, o combinaţie între negru şi auriu, proaspăt lansată în China.

Vivo X20

Vivo X20 "Black and Gold" costă cu aproximativ 40 de euro mai mult decât varianta standard, care are preţ de 437 euro, dar aduce şi stocarea dublă, de 128 GB. În afară de coloritul elegant şi extra stocare, dotările rămân fix la fel, inclusiv ecranul de 6 inch 18:9 Super AMOLED, cu rezoluţie de 2160 x 1080 pixeli, procesorul Qualcomm Snapdragon 660 şi cei 4 GB RAM. Avem şi o cameră duală de 12 + 5 MP în spate şi una frontală de 12 MP. Şi bateria de 3245 mAh sună bine, iar terminalul rulează Android 7.1.1 Nougat. 

Vivo X20

Simt nevoia să revin puţin la look-ul noii vesiuni, remarcând accentele aurite aplicate logo-ului Vivo, scannerului de amprente şi camerei duale. Se regăseşte acel auriu şi pe muchia metalică a terminalului. Ar fi fost ceva deosebit dacă era aur de 18 karate, dar probabil că nu e cazul. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×