Huawei Honor 9 apare într-o serie de randări pe Weibo, design-ul aduce cu al proaspăt lansatului Xiaomi Mi 6

2.002 ori
<b>Huawei Honor 9 apare într-o serie de randări pe Weibo, design-ul aduce cu al proaspăt lansatului Xiaomi Mi 6</b>Numărul smartphone-urilor echipate cu camere foto duale este într-o continuă creștere, modele printre care de astăzi se află și Xiaomi Mi 6. Curând îl vom vedea în lista de față și pe Huawei Honor 9, terminal care astăzi își face apariția într-o serie de

După două lansări europene de terminale Huawei Honor, iată că ni se pregăteşte încă un model din această gamă, de această dată unul cu potenţial mare, ba chiar cu potenţial de flagship killer. E vorba despre Huawei Honor 9, care se dezvăluie în noi randari apărute pe Weibo.

Huawei Honor 9

Flagship al seriei Honor dacă putem spune aşa, terminalul vine cu o carcasă de culoare albastră, acel albastru deosebit consacrat de Honor 8 de altfel (și întâlnit și la Elephone S7). Are o cameră duală în spate şi muchiile curbate ale panoului din sticlă din faţă şi spate sunt în linie cu trendurile moderne de design. Vedem şi telemetru laser pentru camera principală şi blitz dual LED.

Huawei Honor 9

Dacă mai luăm în calcul şi butonul Home fizic cu scanner de amprente inclus şi formatul acestui smartphone, ne gândim că el seamănă destul de mult cu proaspăt anunţatul Xiaomi Mi 6. Privim cu precauţie aceste randări, mai ales că e devreme pentru debutul lui Honor 9, predecesorul sosind la mijlocul verii trecute. Honor 8 Pro de abia a început să activeze în Europa de altfel, deci există pericol de canibalizare, iar Huawei ar face bine să mai aştepte puţin cu lansarea.

Cât despre similaritatea cu Xiaomi Mi 6, de fapt e vorba despre o abordare de design modernă cam inevitabilă în ziua de azi. Mă aștept la salt la 6 GB RAM, camera duală să includă măcar un senzor de 20 MP și bateria să treacă de pragul de 3000 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×