Samsung Galaxy S8+ are un super bundle mare cât o valiză; Iată ce găsim la interiorul acestei ediţii speciale! (Video)

5.054 ori
<b>Samsung Galaxy S8+ are un super bundle mare cât o valiză; Iată ce găsim la interiorul acestei ediţii speciale! (Video)</b>Prin intermediul celor de la PocketNow vedem astăzi un super bundle pentru Samsung Galaxy S8+, phablet ce a ajuns la ușa publicației tech într-un bundle mare cât o valiză. La interiorul acestui pachet cu dimensiuni generoase regăsim

Suntem în săptămâna marelui debut al lui Samsung Galaxy S8 în magazine şi există mulţi utilizatori care au făcut precomandă şi au primit telefonul mai devreme. În vreme ce unii se plâng de nuanţa roşiatică a ecranului, alţii primesc bundle-uri speciale, cum e şi cazul redactorului Pocketnow care face un mega unboxing mai jos.

Samsung Galaxy S8+ Bundle

Ştiam că există ediţii şi bundle-uri speciale, cu cadouri generoase, ca headset Gear VR cu controller gratuit, plus conţinuturi VR bonus. Mai mult cei care optau pentru acel bundle puteau creşte miza şi cu căşti premium AKG sau card de memorie de 256 GB plătind doar 99.99 dolari în plus. Nu ştim exact care e varianta de bundle primită aici, dar cert e că acest Galaxy S8+ vine într-o cutie foarte mare.

Samsung Galaxy S8+ Bundle

E cam cât un geamantan şi la interior găsim evident telefonul Samsung Galaxy S8+, dar şi un headset Gear VR de generaţie nouă, cu controller la pachet. Bonus vine şi o pereche de căşti Samsung Level On, care separat ar costa vreo 200 de dolari. În rest accesoriile sunt cele standard, precum adaptoarele microUSB, cablul USB Type C, încărcătorul şi căştile AKG.

Evident manualul şi cheiţa metalică se află şi ele în cutie. Nu ştim dacă e şi cardul de 256 GB la pachet, dar nu m-ar mira să fie şi el. Să primeşti toate aceste lucruri pentru doar 99 de dolari în plus nu sună deloc rău.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×