Sony Xperia XZ1 apare într-o serie de randări oficiale cu mici schimbări la nivel estetic

1.439 ori
<b>Sony Xperia XZ1 apare într-o serie de randări oficiale cu mici schimbări la nivel estetic</b>La o zi distanță de la aflarea prețurilor pe care Xperia XZ1 și Xperia XZ1 Compact le vor purta, iată că vin și randări pentru modelul flagship din această listă. Materialele provin de pe Amazon.co.uk și acestea au fost salvate la timp înainte ca

Nu au trecut nici 24 ore de la aflarea prețurilor pe care smartphone-urile Xperia XZ1 și XZ1 Compact le vor purta și iată că avem acum randări pentru modelul flagship standard din lista de față. Materialele au fost urcate tot de către Amazon.co.uk și deși acestea au fost șterse de către retailer la scurt timp de la raportarea listării, avem șansa să le vedem grație unor ochi ageri care le-au salvat în timp util!

Sony Xperia XZ1

Ce observăm din aceste imagini este faptul că design-ul suferă modificări minore în raport cu modelul anterior XZ, japonezii fiind oarecum rezervați în a face schimbări. În anul în care până și producători chinezi no-name ne încântă privirile cu smartphone-uri edge-to-edge iată-i pe cei de la Sony venind cu încă un telefon monoton, părerea mea.

Se păstrează și acele bărbii generoase ale panoului frontal, iar dacă proporțiile se păstrează atunci ne așteptăm ca ecranul să ocupe în jur de 70% din suprafața panoului frontal. Mai inedit este faptul că până și telefoane mid-range precum Xperia XA Ultra stau mai bine la acest capitol fiind astfel mai arătoase..

Abia anul viitor poate vedem ceva schimbări la nivel de look, deși nu știm câte șanse ar fi să se întâmple astfel. Vă amintim că atât Xperia XZ1, cât și Xperia XZ1 Compact sunt așteptate în septembrie la IFA!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×