Huawei Honor 9 se afișează într-o nouă randare; de această dată într-o altă nuanță de culoare

1.341 ori
<b>Huawei Honor 9 se afișează într-o nouă randare; de această dată într-o altă nuanță de culoare</b>În perioada următoare cei de la Huawei ar putea lansa pe piață și smartphone-ul Honor 9, un terminal pe care l-am văzut reprezentat anterior într-o randare ce ne dezvăluia un design similar recent lansatului Xiaomi Mi 6. Astăzi vedem o nouă imagine de

Zilele trecute sosea pe web și o presupusă randare pentru smartphone-ul Huawei Honor 9, telefon pe care compania asiatică l-ar putea lansa în această vară, poate chiar în iulie - luna în care debuta și predecesorul său. Imaginea cu pricina de care vorbim aici ne dezvăluia faptul că handset-ul adoptă un design similar recent lansatului Xiaomi Mi 6, fiind vorba chiar și despre o nuanță de culoare similară.

Huawei Honor 9

Astăzi vedem o randare ceva mai detaliată pentru Honor 9, de această dată fiind prezentată și o altă nuanță de culoare, un soi de mov pal chiar arătos. Remarcăm design-ul unibody pentru care s-a optat aici, camera foto duală de pe spate ce este însoțită de bliț dual-tone și de telemetru laser pentru o focalizare mai precisă, iar în partea frontală butonul home ce ar putea fi identic celui de pe Huawei P10.

La nivel hardware vom regăsi în mare dotările lui P10, cu excepția procesorului ce ar putea fi o unitate Kirin 955. Vom avea variante cu 3 și 4 GB RAM, un display de 5.1 inch cu rezoluție Full HD și o baterie de cel puțin 3000 mAh. Camera duală nu va primit totuși certificarea Leica precum avem în cazul flagship-ului din seria P.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×