Cel mai nou brevet Microsoft pare să indice un Surface Phone cu două ecrane şi balama versatilă

963 ori
<b>Cel mai nou brevet Microsoft pare să indice un Surface Phone cu două ecrane şi balama versatilă</b>Brevetele se acordă și pe final de an după cum descoperim astăzi, o zi în care descoperim la ce mai lucrează Microsoft. Ei bine, vedem în aplicația de brevet acordată companiei IT un soi de Surface Phone ce se transformă în tabletă

A trecut ceva vreme de când am auzit cuvintele "Surface Phone", dar iată-le din nou în eter. De această dată sunt evocate de apariţia unor noi brevete, care se axează pe un sistem revoluţionar de balama a ecranului implementat de Microsoft.

Brevet Surface Phone

Rezultatul pare să fie un terminal dual display, pe care îl puteţi admira mai jos. Acest Surface Phone are balamaua atât de îngustă încât aproape că nici nu se vede, iar atunci când cele două ecrane sunt alăturate par să constituie un panou unitar. Brevetul a fost acordat în SUA celor de la Microsoft în toamna anului trecut, dar iată că de abia acum apare în public.

Brevet Surface Phone

Fie proiectul a fost anulat, tocmai acum urmează să se concretizeze. Documentele menţionează modul în care se vor roti componente ale balamalei, iar pe mine acestea mă duc cu gândul la un braţ rotativ de robot, sau poate la ce a încercat Lenovo să facă prin Yoga Book şi mecanismul său complex. E vorba despre multiple balamale discrete şi tubulare "auto reglabile". Ele se vor repoziţiona în multiple situaţii, pentru a oferi un anumit format de utilizare.

Brevet Surface Phone

Rezultatul este un device care nu e deloc gros şi a cărui despărţitură între ecrane nici nu se vede. Schiţele mai prezintă şi utilizarea unui ecran ca tastatură şi a celui principal cu scopul său de bază. Acel buton "close" duce cu gândul la un OS full, gen Windows 10 şi nu la unul de smartphone. Vedem şi utilizarea în mod Tent şi cu rol de ceas de alarmă.

Brevet Surface Phone

Acest Surface Phone ar putea sfârşi ca un soi de phablet dual display cu diagonală mare sau un Mini Surface dacă vreti, eventual un Surface Note. Privim cu precauţie tot mai ales în lipsa unor scăpări mai palpabile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×