Huawei Honor V10 ar putea debuta mai devreme decât credeam, pe 28 noiembrie

2.089 ori
<b>Huawei Honor V10 ar putea debuta mai devreme decât credeam, pe 28 noiembrie</b>Ultima știre despre Huawei Honor V10 dezvăluia faptul că lansarea telefonului este programată pentru data de 5 decembrie, debut care astăzi se mută aparent. Lansarea dispozitivului ar putea veni mai devreme dintr-un motiv sau altul

Scriam recent despre faptul că telefonul Huawei Honor V10 a fost practic confirmat pentru debut pe 5 decembrie. O invitaţie a fost trimisă presei menţionând un eveniment de lansare la Londra la acea dată, dar acum apar informaţii despre un debut în China pe 28 noiembrie.

Vorbim aici despre succesorul lui Honor V9 şi un terminal cu ecran edge to edge, a cărui silueta o vedeţi mai sus. Honor V10 a avut deja multiple scăpări, sub formă de randari, specificaţii, protecţie de ecran şi altele. Aţi crede că e doar un alt midranger, doar că nu e aşa. Are procesor de flagship, un Kirin 970 şi vine cu un ecran mare, de 5.99 inch şi cu aspect 18:9.

Panoul său este furnizat de către compania BOE, iar la bord se află 6 GB RAM şi până la 128 GB stocare. Evident în spate avem o cameră duală, cu senzor de 16 + 20 MP. Huawei Honor V10 vine cu Android 8.0 la bord cu EMUI 8.0, asemenea modelelor Mate 10 şi Mate 10 Pro. Acest model cu ecran 18:9 ar urma să coste în jur de 451 dolari în China, iar surse locale menţionează un eveniment de lansare pe 28 noiembrie.

Vom găsi la bord şi o baterie de 4000 mAh cu încărcare rapidă, iar lansarea telefonului e doar o formalitate, după ce a fost certificat deja de către autoritatea 3C în China.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×