Motorola Moto Z2 Force apare într-o randare cu iz oficial; vine cu o cameră duală la bord

939 ori
<b>Motorola Moto Z2 Force apare într-o randare cu iz oficial; vine cu o cameră duală la bord</b>Încă o zi, încă o scăpare referitoare la smartphone-urile Motorola. De această dată îl vedem reprezentat într-o randare cu iz oficial pe Moto Z2 Force, produs ce va ieși prin evidență grație display-ului său certificat ShatterProof ce promite faptul că

La fel cum aveam anterior leak-uri zilnice pentru Samsung Galaxy S8, așa se întâmplă de la o vreme și în cazul noilor terminale pe care Motorola le-ar putea prezenta oficial pe data de 8 iunie. Am văzut atât randări și liste de specificații ale unor modele din zona entry-level și mid-range, dar și pentru flagship-urile din seria Moto Z2 ce va fi compusă din modelul standard Z2, din Moto Z2 Play și din Moto Z2 Force.

Moto Z2 Force

Acesta din urmă se afișează astăzi într-o randare cu iz oficial și remarcăm faptul că design-ul suferă mici modificări pe ici pe colo, dar nu ceva deosebit. Pentru a acomoda conceptul de modularitate, lungimea și lățimea telefonului rămân identice precum cele regăsite și pe varianta de anul trecut, fiind șanse totuși să vedem o talie ceva mai subțire.

Noutatea este reprezentată de către camera duală de pe spate și de faptul că primim în zona frontală un bliț dual-tone pentru că dintr-un motiv sau altul, unul singur nu era suficient pentru Motorola. Așteptăm telefonul cu 4 GB RAM, cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835 și cu sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat preinstalat din fabrică. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×