Huawei Honor va sosi pe piața internațională În decembrie, curând și la noi

1.947 ori
<b>Huawei Honor va sosi pe piața internațională În decembrie, curând și la noi</b>Huawei Honor, telefonul Android Gingerbread cu specificații destul de moderne va sosi pe piața internațională luna viitoare, conform producătorului său. Prezentat oficial și în România împreună cu o suită de alte device-uri Huawei cu două...

Huawei Honor, telefonul Android Gingerbread cu specificații destul de moderne va sosi pe piața internațională luna viitoare, conform producătorului său. Prezentat oficial și în România împreună cu o suită de alte device-uri Huawei cu două săptămâni în urmă, Honor ar putea fi un hit dacă va avea un preț accesibil.

Avem de-a face aici cu un terminal care va sosi în 6 variante de culoare și care va rula Android 2.3.5 într-o variantă personalizata cu iconuri, widgeturi și tranziții 3D unice față de alți producători de telefoane Android. Handsetul folosește un procesor de 1.4 GHz, un display de 4 inchi, o cameră de 8 megapixeli în partea din spate și o cameră frontală de 2 megapixeli.

Dotările sale mai includ și 512 MB RAM, 4 GB ROM și un slot pentru carduri de memorie, iar la capitolul conectivitate avem WiFi, Bluetooth, GPS și evident 3G. Telefonul mai vine cu o funcție interesantă numită Huawei Guard, care blocheaza virușii, apelurile și mesajele la nevoie și permite utilizarea de mesaje pe bază de parolă. O altă funcție utilă este Huawei All-Backup care realizează un backup pentru toate datele și conținuturile de pe cardul SD.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×