Avem un nou campion: cel mai subțire smartphone din lume este Fujitsu Arrows F-07D! Grosime sub 7mm!

2.124 ori
<b>Avem un nou campion: cel mai subțire smartphone din lume este Fujitsu Arrows F-07D! Grosime sub 7mm!</b>încă un record a fost doborât în lumea smartphone-urilor și acesta tot la capitolul grosime... Dacă Motorola Droid RAZR părea imbatabil cu talia sa de 7.1 mm, ei bine aflați că acum cel mai subțire smartphone din lume este Fujitsu Arrows F-07D,...

încă un record a fost doborât în lumea smartphone-urilor și acesta tot la capitolul grosime... Dacă Motorola Droid RAZR părea imbatabil cu talia sa de 7.1 mm, ei bine aflați că acum cel mai subțire smartphone din lume este Fujitsu Arrows F-07D, cu o talie de 6.7 mm. Iată-l:

Terminalul bate de la distanță cele mai tari terminale ale momentului, inclusiv pe iPhone 4, cu grosimea sa de 9.3 mm. în plus, despre Motorola Droid RAZR putem spune că trișează puțin, deoarece are o proeminență în partea superioară în care se afla camera, deci grosimea să nu este uniforma. în schimb, noul smartphone Fujitsu păstrează grosimea pe toată suprafața sa.

în privința specificațiilor telefonul se descurcă destul de bine, Arrows F-07D oferind un procesor de 1.4GHz (Qualcomm MSM8255), 512MB RAM și 1 GB memorie internă. Smartphone-ul rulează Android 2.3, vine cu un ecran de 4 inchi WVGA și o cameră de 5 megapixeli. Lansarea să va avea loc în 2012 prin operatorul japonez NTT DoCoMo. Oare unde se va ajunge cu grosimea telefoanelor în acest ritm? Le vom mai putea vedea din profil?

Avem un nou campion: cel mai subțire smartphone din lume este Fujitsu Arrows F-07D! Grosime sub 7mm!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×