Huawei lansează telefonul Honor7i, dotat cu cameră rabatabilă de 13 MP şi scanner lateral de amprente

Autor:  | Publicat în:  Huawei 2.198 ori
<b>Huawei lansează telefonul Honor7i, dotat cu cameră rabatabilă de 13 MP şi scanner lateral de amprente</b>Speculaţiile despre acel telefon misterios Huawei cu camera rabatabilă pot lua sf&acirc;rşit, pentru că telefonul a fost &icirc;n sf&acirc;rşit prezentat oficial. E vorba despre modelul Huawei Honor7i, pe care &icirc;l vedeţi mai jos. &nbsp; El vine...

Speculaţiile despre acel telefon misterios Huawei cu camera rabatabilă pot lua sfârşit, pentru că telefonul a fost în sfârşit prezentat oficial. E vorba despre modelul Huawei Honor7i, pe care îl vedeţi mai jos.

El vine cu o cameră de 13 MP, care se poate rabata, ajungând din spate în faţă, cu tot cu blitz integrat în acel mecanism rotativ. Conceptul e similar cu cel de pe Oppo N1, dar puţin mai elegant. Terminalul este unul midrange, cu ecran de 5.2 inch Full HD şi procesor octa core Snapdragon 616 la bord, dar şi 2 sau 3 GB RAM, respectiv 16 sau 32 GB stocare în funcţie de versiunea achiziţionată.

Huawei lansează telefonul Honor7i, dotat cu cameră rabatabilă de 13 MP şi scanner lateral de amprente

Tot la bord se afla o baterie de 3100 mAh, iar o funcţie interesantă a handsetului este scannerul de amprente montat lateral. Camera de 13 MP vine cu senzor Sony, deschidere F/2.0, protecţie cu sticlă de safir, iar mecanismul rotativ a fost testat la multiple rabatări. El ar rezista cel puţin 2 ani chiar dacă e rotit de 132 ori pe zi.

Huawei Honor7i

Huawei Honor 7i vine şi cu suport LTE, rulează Android 5.1 şi va costa 250 de dolari în varianta de bază.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×