Dungeon Hunter 5 Review (ASUS Transformer Book T100 Chi): segmentat în nivele, fără o evoluţie majoră a graficii, dar un RPG distractiv (Video)

1.506 ori
<b>Dungeon Hunter 5 Review (ASUS Transformer Book T100 Chi): segmentat în nivele, fără o evoluţie majoră a graficii, dar un RPG distractiv (Video)</b>Atunci c&acirc;nd am testat tableta ASUS Transformer Book T100 Chi, am jucat şi c&acirc;teva jocuri pe ea, printre care şi Dungeon Hunter 5. Titlul e gratuit in Play Store, App Store şi Windows Phone Store şi a fost lansat in februarie 2015. Acesta e...

Atunci când am testat tableta ASUS Transformer Book T100 Chi, am jucat şi câteva jocuri pe ea, printre care şi Dungeon Hunter 5. Titlul e gratuit in Play Store, App Store şi Windows Phone Store şi a fost lansat in februarie 2015. Acesta e un RPG de acţiune de la Gameloft şi spre deosebire de Dungeon Hunter 4, titlul nu e open world, ci segmentat în nivele.

Jocul are nevoie de conexiune permanentă la Internet şi vine cu echipamente care pot fi combinate pentru a obţine arme şi armuri mai puternice. Fiecare armă are un elemental asociat, precum foc, fulger, pământ şi altele, afectând inamicii care au şi ei elementale opuse. Povestea nu e la fel de amplă precum în precedentele jocuri, dar în schimb avem o mulţime de replici, dintre care foarte multe (poate prea multe) se chinuie să fie amuzante.

Veţi obţine loot lovind obiecte destructibile în jur şi luptându-vă cu inamici, inclusiv câte un boss per nivel. Pe lângă atacul de bază, aveţi şi skilluri speciale, care se manifestă ca o bilă de energie, atacuri asupra mai multor inamici în acelaşi timp şi multe altele. Puteţi folosi poţiuni, care costă mult şi aflaţi că aici nu există un sistem de clase, ci pur şi simplu alegerea armei la începutul jocului va permite să alegeţi şi personajul.

Dungeon Hunter 5

Aveţi de ales între toiag magic, suliţa, sabie şi arbaleta, plus arma secundară. Ca orice freemium care se respectă, avem şi un sistem de energie aici şi putem lua şi un sidekick cu noi în luptă. În oraşul principal în care vă regrupaţi aveţi şi un chat cu alţi jucători şi există şi o fortăreaţă unde vă puteţi lupta cu inamici. Controlul se face cu un thumbstick virtual, iar gameplayul e rapid, fiecare dungeon având nevoie de 5 minute de gameplay.

Revenind la fortăreaţă, în ea puteţi plasa minioni, astfel că dacă va ataca un gamer real, el va avea de furcă până să vă fure resursele. DH5 e distractiv de jucat şi parcă are mai puţine paywall-uri decât predecesorii. Păcat de lipsa poveştii, care de obicei e sarea şi piperul unui RPG... Îi acordăm nota 9 din 10 si menționăm și că grafica nu a evoluat mult fața de DH4, ba chiar se face mai puțin abuz de demoni uriași, magii și explozii fistichii. Puteți descărca jocurl de aici pentru Windows, de aici pentru Android, respectiv de aici pentru iOS.

ASUS Transformer Book T100 Chi prețuri actualizate:

Dungeon Hunter 5 Review (ASUS Transformer Book T100 Chi)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×