Huawei Honor 7: Design în stil luptător de K1 - solid, dar nu arătos

589 ori
<b>Huawei Honor 7: Design în stil luptător de K1 - solid, dar nu arătos</b>Huawei a făcut trecerea masivă la carcase metalice în mai toate gamele sale şi rar vedem de la ei un telefon din plastic. Huawei Honor 7 are o carcasă unibody din aluminiu, ce aduce cu cea a lui Honor 5X şi Huawei Mate S, doar că mai puţin elegant

Huawei a făcut trecerea masivă la carcase metalice în mai toate gamele sale şi rar vedem de la ei un telefon din plastic. Huawei Honor 7 are o carcasă unibody din aluminiu, ce aduce cu cea a lui Honor 5X şi Huawei Mate S, doar că mai puţin elegant. El este destul de butucănos, dar solid şi bine închegat. Comparaţia cu un luptător de K1 nu e deplasată, pentru că aceia sunt solizi, dar nu prea arătoşi după mulţi pumni.

Acest model măsoară 8.5 mm în grosime, deci cu 1 mm în creştere faţă de Honor 6 şi cântăreşte 157 de grame, cu 27 de grame mai mult decât Honor 6. Şi diagonală a crescut cu 0.2 inch, dar asta nu se simte în mod deosebit. Marginile angulare nu sunt cele mai comode din lume, dar aderenta este bună, ca şi utilizarea cu o singură mână.

Butoanele sunt comode, iar în spate avem în zona superioară şi inferioară câte un capac din plastic nedetașabil, foarte discret integrat de dragul antenelor şi conectivităţii fără probleme. Camera principală e destul de proeminentă, iar construcţia e premium şi bine închegată.

Aflăm de la Huawei şi că şasiul e fabricat din aluminiu şi magneziu, pentru o disipare mai bună a căldurii.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×