Huawei Mate 10 apare în fotografii reale; aduce un spate glossy din sticlă și cameră duală

2.039 ori
<b>Huawei Mate 10 apare în fotografii reale; aduce un spate glossy din sticlă și cameră duală</b>Așa cum ați aflat deja cei de la Huawei pregătesc un eveniment de presă pentru data de 16 octombrie, o zi în care așteptăm debutul terminalelor Huawei Mate 10 și Mate 10 Pro. Phablet-ul standard din acest duo se afișează astăzi într-o serie de fotografii

Pe măsură ce ne apropiem de evenimentul Huawei programat pentru data de 16 octombrie, parcă și numărul de leak-uri asociate smartphone-urilor Mate 10 și Mate 10 Pro crește. Dacă anterior aflam detalii despre camera duală și specificațiile acestor modele, iată că astăzi primim o serie de fotografii reale cu varianta standard, materiale ce au fost descoperite chiar pe platforma de socializare chineză numită Weibo.

Huawei Mate 10 Pro

În cazul de față vedem un phablet tare arătos, unul cu spate glossy din sticlă care ne amintește foarte mult de textura adusă de modele precum HTC U11. Avem aici o cameră duală cu optică Leica, bliț-ul dual-tone și undeva central și scanner-ul de amprente. La bază se remarcă portul USB Type-C, grila pentru difuzor, iar din celelalte imagini observăm butonul power/unlock și butoanele de volum.

Huawei Mate 10 Pro

Spre deosebire de alte flagship-uri ale momentului, Huawei Mate 10 nu renunță la jack-ul audio, acest element de conectivitate fiind plasat la baza dispozitivului. Nu sunt oferite informații despre dotări, dar din ce știam anterior, telefonul va sosi cu display 16:9 de 5.99 inch, procesor octa-core Kirin 970, 4 sau 6 GB de RAM și cu o cameră duală de 20 + 12 megapixeli în spate.

Huawei Mate 10 Pro

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×