ZTE Axon M ar putea fi primul smartphone pliabil; Iată imagini cu el!

1.993 ori
<b>ZTE Axon M ar putea fi primul smartphone pliabil; Iată imagini cu el!</b>Anul 2018 se anunță a fi unul tare interesant în materie de noutăți tehnologice pe piața smartphone, asta pentru că atât Samsung, cât și ZTE pregătesc debutul unor așa-numite terminale flexibile. Astăzi avem ocazia să aflăm mai multe despre

E şocant faptul că în urmă cu 3-4 ani vedeam telefoane flexibile ca LG G Flex ajunse în mainstream pentru ca apoi să se renunţe la acest format. Într-o mică măsură e precum aselenizarea, adică am fost pe Lună, dar nu ştim să revenim. Lenovo şi-a încercat mâna cu un prototip flexibil anul trecut, dar nu a ajuns la o variantă comercială. Acum ZTE preia frâiele, prin modelul ZTE Axon M.

Cei de la Android Authority au pus mâna în exclusivitate pe imagini cu terminalul, primul telefon pliabil cu ecran flexibil real şi cu şanse de a fi disponibil comercial. Are numele de cod ZTE Axon M, sau Axon Multy şi ar trebui să debuteze pe 17 octombrie, conform invitaţiilor trimise presei. Ar trebui să vină cu ecrane duale Full HD, care se deschid şi unesc pentru a forma o "tabletă" de 6.8 inch, cu rezoluţie de 1920 x 2160 pixeli.

zte axon m

Atunci când îl închidem, handset-ul arată ca un smartphone standard şi nici talia nu e exagerat de groasă. Ideea unui smartphone care se deschide ca o carte şi devine tabletă a fost explorată şi în brevete Microsoft sau Samsung. Tot mai multe voci afirmă că Surface Phone va adopta acest format. Acum că laptop-urile şi PC-urile sunt tot mai puţin folosite, ne trebuie un device care se fie undeva între laptop şi smartphone.

Sursele afirmă că acest terminal ZTE poate afişa diferite informaţii şi aplicaţii pe cele două ecrane, oferind un nou nivel de multitasking. Practic puteţi realiza videoconvorbiri pe Skype pe un ecran şi să scrieţi un mail pe celălalt. Axon M soseşte pe 17 octombrie la New York. Aşteptaţi-vă la un preţ piperat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×