Gionee S11 se lasă admirat în fotografii reale; phablet cu display 18:9 de 6 inch și cameră duală

1.371 ori
<b>Gionee S11 se lasă admirat în fotografii reale; phablet cu display 18:9 de 6 inch și cameră duală</b>La mai bine de o lună de la certificarea primită, Gionee S11 se afișează astăzi într-o serie de fotografii reale. Acesta va fi un phablet generos cu ecran 18:9 de 6 inch și vom primi la bord o cameră duală în spate cu funcții bokeh

A trecut mai bine de o lună de la certificarea lui Gionee S11 de către TENAA și cel puțin până astăzi nu am mai avut parte de noutăți referitoare la dispozitivul pregătit de chinezi. Primim acum fotografii reale cu handset-ul ce se va prezenta la bord cu o cameră duală în spate și cu un display generos de 6 inch și raport 18:9 precum mai toate smartphone-urile momentului.

Gionee S11

Imaginile confirmă design-ul unibody și prezența unui panou spate din sticlă ce va fi colorat în diverse nuanțe ca roz, albastru și un auriu mai diferit decât cel pe care îl vedem pe alte modele. Vestea bună este că se păstrează jack-ul audio de 3.5 mm aici și după cum se poate observa, în spate regăsim și scanner-ul de amprente.

Gionee S11

Pe lista de dotări vom avea un ecran Full HD+, un procesor octa-core, 6 GB RAM și 64 GB spațiu intern de stocare. Se oferă și o cameră selfie duală cu senzori de 20 + 8 megapixeli, în vreme ce în spate vom găsi o cameră duală de 6 + 8 megapixeli. Ambele soluții vor oferi suport pentru funcția bokeh și în spate am putea benfecia de zoom optic 2x.

Gionee S11 ar putea primi și o variantă mai accesibilă cu procesor MediaTek MT6763, 4 GB RAM, cameră frontală de 4 megapixeli și senzor foto principal de 16 mpx. Lansarea este așteptată pe 26 noiembrie! 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×