Huawei Mate 20 Pro își prezintă camera foto pătrată într-un nou teaser video

2.619 ori
<b>Huawei Mate 20 Pro își prezintă camera foto pătrată într-un nou teaser video</b>Ne mai desparte doar o lună de evenimentul marca Huawei din Londra, acolo unde compania chineză va prezenta seria de terminale Mate 20. Avem pe de o parte modelul standard Mate 20 și pe de altă parte varianta Mate 20 Pro care va

Doar o lună a rămas până la marele debut al seriei de terminale Mate 20, lansarea modelelor Mate 20 și Mate 20 Pro fiind programată pentru data de 16 octombrie în Londra. De ceva timp au apărut și materiale teaser care vin să ne confirme unele aspecte precum camera foto triplă din spate așezată într-un modul pătrat, sau faptul că varianta Pro va adopta un decupaj frontal mai generos menit să găzduiască un mecanism de autentificare facială 3D.

Astăzi vedem un nou asemenea teaser, unul video pe care Huawei l-a postat pe pagina sa oficială de Weibo. Materialul poate fi văzut aici și în cele câteva secunde vedem o trecere rapidă prin diferite cadre care fac aluzie la capabilitățile de captură foto și video ale viitorului phablet.

Pe finalul clipului apare și forma pătrată asociată modului de camere foto din spate, o abordare care în continuare nu mă încântă personal luând în considerare așezarea mult mai potrivită de pe P20 Pro. Chiar și așa este de așteptat ca această cameră triplă să ofere rezultate deosebite la captură foto și video, fiind cel mai probabil cazul unor senzori actualizați în cazul de față.

E posibil ca în ziua de 16 octombrie cei de la Huawei să prezinte și un model Mate 20 Porsche Design cu scanner de amprente integrat în ecran!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×