LG V40 ThinQ apare într-o nouă randare, acum cu breton scos la lumină

719 ori
<b>LG V40 ThinQ apare într-o nouă randare, acum cu breton scos la lumină</b>Chiar la început de săptămână și smartphone-ul LG V40 ThinQ bifează o scăpare sub formă de randare, imagine în care decupajul din zona superioară iese la iveală. Până acum am avut parte doar de randări care ne prezentau telefonul sub formă

LG V40 ThinQ a avut în ultima vreme o sumedenie de scăpări, în special sub formă de randări şi cu accent mare pus mai degrabă pe camere şi design, decât pe altceva. După ce am aflat că va debuta pe 4 octombrie, azi vedem încă o randare care ne prezintă zona sa frontală.

Mai toate scăpările de până acum îl prezentau pe LG V40 fără breton, dar încep să cred că era doar camuflat din software, pentru că aici el dispare. Cei de la Mysmartprice au pus mâna pe noua randare, care ne prezintă zona frontală a terminalului. Are un display full screen cu breton în gen iPhone X. După cum a confirmat chiar LG printr-un teaser recent selling point-ul va fi aici camera triplă din spate.

Printre acele 3 camere vom avea şi una cu zoom optic 2X, una wide angle şi una pentru măsurarea adâncimii probabil (sau monocromă). Va fi un flagship veritabil, cu procesor Snapdragon 845, cu 6 GB RAM şi 128 GB stocare, dar şi cu jack audio. Trebuie spus că sursa acestei noi imagini este de altfel prima care a publicat fotografii/randări cu telefonul, deci îi dăm crezare.

Aşteptăm un corp unibody din sticlă şi metal, ecran P-OLED de 6.3 inch cu rezoluţie Quad HD+ probabil şi o cameră frontală duală. Nu vor lipsi funcţiile AI asociate brandului ThinQ, inclusiv autentificarea facială 3D.  

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×