Samsung Galaxy A9 Pro (2018) ar putea sosi cu un procesor Snapdragon 710 la bord

1.336 ori
<b>Samsung Galaxy A9 Pro (2018) ar putea sosi cu un procesor Snapdragon 710 la bord</b>La început de săptămână aflăm detalii despre un nou smartphone pregătit de către sud-coreenii de la Samsung, fiind vorba despre Galaxy A9 Pro (2018) - telefon care aparent va opta pentru un procesor octa-core Snapdragon 710 la pachet

Ultimele zile ne-au adus informații multiple despre viitoarele modele Galaxy A pregătite de către sud-coreenii de la Samsung, modele pe care producătorul are în plan să le aducă inițial doar în China - piață unde competiția este la cote înalte și unde rivalii se bucură de aprecierea publicului grație produselor aduse la vânzare. Samsung încearcă să atragă cumpărătorii și pregătește handset-uri foarte interesante.

Pe lista lansărilor se află un model Galaxy A cu 4 camere foto în spate ce ar putea debuta pe 11 octombrie, un device cu cipset Snapdragon 845, dar și un terminal cu scanner de amprente integrat în ecran. De asemenea, astăzi descoperim că și Galaxy A9 Pro (2018) este menționat în leak-uri - telefon ce urmează a oferi la bord un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 710.

Acest device vine la scurt timp de la debutul modelelor Galaxy A8 Star și A9 Star care se remarcau printr-un design mai diferit față de ce a oferit Samsung pe piață în ultimii ani. Se opta pentru procesoare Qualcomm, soluții care sunt pe placul utilizatorilor chinezi. Rămâne de văzut cât de curând va avea loc debutul acestor terminale și dacă Samsung va reuși să vină cu sume competitive în China.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×