Huawei trollează lansarea Apple cu 3 teasere noi pentru Huwei Mate 20 PRO

6.891 ori
<b>Huawei trollează lansarea Apple cu 3 teasere noi pentru Huwei Mate 20 PRO</b>Ori de câte ori Apple lansează câte ceva, rivalii profită de ocazie pentru a ataca în orice fel posibil dispozitivele proaspăt anunțate ale americanilor. Fix așa se întâmplă și astăzi când Huawei decide să se ia de noile terminale iPhone, numindu-le

Ieri când Apple îşi prezenta noile telefoane flagship, rivalii pregăteau muniţie pentru trolling şi ironie. La urma urmei multă lume a fost scandalizată de faptul că Apple se laudă că a inventat "dual SIM dual standby" în 2018, dar şi că are primul procesor de 7 nm, când de fapt Kirin 980 a fost primul. Hai să vedem cum a răspuns Huawei provocării.

Huawei

Compania chineză a încercat să fure din strălucirea evenimentului firmei din Cupertino prin postarea a 3 teasere cu privire la debutul lui Huawei Mate 20 Pro. Într-unul ni se aminteşte dată de debut a lui Mate 20 Pro şi anume 16 octombrie 2018, iar debutul va avea loc la Londra. Mesajul legat de această lansare spune următoarele, adresate celor de la Apple:

Mulţumim că ne lăsaţi să fim adevăraţii eroi ai anului. Ne vedem la Londra.

Huawei are toate motivele să fie bătăioasă, deoarece a depăşit Apple în top 5 producători smartphone în ultimul an, fiind pe locul 2 în spatele celor de la Samsung. Totuşi dacă noile iPhone-uri se vând spectaculos de bine, Apple ar putea reveni pe locul 2. Alte teasere postate în timpul evenimentului Apple includ imaginea folosită de Apple cu acel cerc pentru promovarea evenimentului de ieri, dar cu o persoană care tot aleargă în cerc, aluzie la faptul că Apple stagnează.

Huawei

Mai apare şi o imagine multicoloră, în care ni se promite că Huawei va trece "dincolo de consistenţă". Cine a stat pe Facebook ieri seară a observat probabil şi diferite aluzii la performanţele Apple versus Huawei cu postări sponsorizate Huawei în care erau prezentate jocuri ca Pacman sau Tetris în care Apple ieşea mereu pe 2 după Huawei. Evident şi DxOMark şi scorul lui P20 Pro au fost aduse în discuţie.

Huawei

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×