Huawei Mate 20 Pro va aduce un ecran cu muchii înguste și decupaj sus; Iată o machetă a telefonului

2.237 ori
<b>Huawei Mate 20 Pro va aduce un ecran cu muchii înguste și decupaj sus; Iată o machetă a telefonului</b>Dacă această lună va fi marcată de lansarea noilor modele iPhone, în octombrie vom avea debutul phablet-urilor Mate 20 și Mate 20 Pro care tot scapă online în aceste zile. Vedem astăzi o fotografie cu varianta Mate 20 Pro, fiind vorba despre

Pe zi ce trece sosesc noi și noi leak-uri pentru Huawei Mate 20 Pro, phablet pe care compania chineză îl pregătește pentru lansare luna viitoare. Am tot văzut fotografii și randări, dar și liste de specificații, dar cumva imaginile care prezintă zona frontală a device-ului au cam lipsit. Astăzi însă avem ocazia să privim asupra ecranului și asta prin intermediul unei machete a telefonului ce a fost fotografiată.

Huawei Mate 20 Pro

După cum puteți observa noul telefon va aduce un panou frontal cu muchii foarte înguste în jurul ecranului, marginile laterale fiind curbate ca pe flagship-urile recente ale celor de la Samsung. Nici marginea de jos nu este uriașă, iar sus vedem decupajul destul de generos care în cazul de față va avea un rol bine stabilit, acela de a găzdui un sistem de autentificare facială 3D similar cu cel de pe iPhone X și Xiaomi Mi 8.

Nu știm cu certitudine dacă scanner-ul de amprente va fi integrat în ecran sau dacă îl vom vedea în continuare în spate, un detaliu pe care viitoarele leak-uri ni l-ar putea confirma sau nu. Cunoaștem faptul că în partea din spate acest phablet va avea o cameră foto triplă găzduită de un modul pătrat care la prima vedere nu arată deloc bine.

Posibil ca Huawei să lanseze și o variantă Mate 20 Porsche Design pe 16 octombrie atunci când este programat evenimentul de presă din Londra. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×