Huawei Mate 20 Pro apare în imagini noi cu un ecran generos ce adoptă muchii curbate; Vedem și o clonă de căști AirPods

1.102 ori
<b>Huawei Mate 20 Pro apare în imagini noi cu un ecran generos ce adoptă muchii curbate; Vedem și o clonă de căști AirPods</b>Încet-încet ne apropiem și de lansarea smartphone-urilor Huawei Mate 20 și Mate 20 Pro, terminale care vor opta pentru noul procesor octa-core HiSilicon Kirin 980. Am avut multe leak-uri asociate acestor modele și cum era de așteptat

Printre telefoanele ce se pregătesc de lansare în luna octombrie a acestui an îl avem și pe Huawei Mate 20 Pro, un smartphone cu dotări de top ce va opta pentru noua soluție HiSilicon Kirin 980 și pentru până la 8 GB RAM. În așteptarea evenimentului de debut programat pentru data de 16 octombrie mai avem parte de leak-uri, un exemplu fiind imaginile de mai jos pe care ni le dezvăluie nimeni altul decât Roland Quandt.

Huawei Mate 20 Pro

În primele imagini putem vedea telefonul din partea frontală acolo unde descoperim un uriaș ecran, posibil chiar o unitate de 6.9 inch precum se vehicula la un moment dat. Smartphone-ul are un display cu muchii laterale curbate și observăm cum la bază pe acea mică bărbie este aplicat și logo-ul Huawei. Sus se află decupajul care are rolul de a găzdui un sistem de autentificare facială 3D.

Huawei Mate 20 Pro

În continuare ni se prezintă telefonul alături de o clonă de căști Apple AirPods, căști foarte reușite de altfel care au desigur propria cutiuță de purtare cu rol de încărcător. Partea cea mai interesantă este că aceste căști numite Huawei Freebuds 2 Pro se vor putea încărca atât wireless folosind cutiuța de purtare, dar și prin fir conectând un cablu USB-C. În imaginea cover puteți vedea de asemenea și noul încărcător wireless pregătit de Huawei.

Huawei Freebuds 2 Pro

Totodată, acolo puteți observa cum acea cutiuță a căștilor este plasată pe spatele telefonului, asta pentru că smartphone-ul este capabil să încarce wireless căștile în acest mod inedit. Fiecare dintre cele două căști va avea o greutate de doar 4.1 grame și aflăm că se oferă aici acustică Hi-Res cu bit-rate de până la 560 Kbps și că vom putea folosi căștile pentru a controla asistentul vocal Google Assistant.

Prețul ar putea fi de aproximativ 150 euro. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×