Motorola Moto G7 primește randări pe seama leak-urilor din ultima vreme

1.259 ori
<b>Motorola Moto G7 primește randări pe seama leak-urilor din ultima vreme</b>Cu toate că seria de terminale Moto G6 a debutat cu doar câteva luni în urmă, s-ar părea că cei de la Motorola lucrează deja la modele succesor. Am avut parte de leak-uri asociate lui Moto G7, fiind văzute chiar și fotografii reale cu dispozitivul

Deși lansarea comercială a modelelor din seria Moto G6 s-a întâmplat cu doar câteva luni în urmă, se pare că Motorola deja lucrează la variante succesor, asta dacă luăm în seamă scăpările din ultima vreme. Am văzut anterior fotografii reale cu Moto G7, iar astăzi primim și randări ale telefonului care va adopta unele trenduri actuale precum este cazul decupajului în stil picătură de apă din ecran.

Moto G7

Se remarcă aici faptul că panoul frontal va avea margini destul de generoase în jurul ecranului, dar și o bărbie proeminentă. Acel breton "teardrop" are deasupra și o extra margine pentru a găzdui earpiece-ul și per total această variantă pe alb prezentată aici nu arată deloc bine. Pe negru lucrurile stau un pic mai diferit pentru că acele margini de care vorbim reușesc să se camufleze într-un fel sau altul.

Moto G7

Telefonul va sosi în mai multe variante de culoare precum albastru, negru, alb, dar și roșu și vedem că în spate se va afla o cameră duală integrată într-un modul circular alături de bliț-ul dual-tone și că sub acesta se va regăsi și scanner-ul de amprente cu logo Motorola aplicat peste. Cel mai probabil carcasa va fi de tip unibody cu ramă metalică la mijloc și spate din sticlă glossy.

Așteptăm mai multe leak-uri în perioada următoare pentru a ne convinge sau nu dacă Moto G7 are într-adevăr un debut programat pentru acest an!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×