Huawei Mate 20 îşi face apariţia în China cu aceeaşi husă misterioasă şi sub formă de protecţii de ecran

722 ori
<b>Huawei Mate 20 îşi face apariţia în China cu aceeaşi husă misterioasă şi sub formă de protecţii de ecran</b>Continuă scăpările lui Huawei Mate 20, de această dată cu câteva cadre hands-on realizate în China, telefonul apărând în aceeaşi husă misterioasă care lasă să se vadă doar spatele. Pare a fi mânuit de o domnişoară, care se află la cumpărături.

Continuă scăpările lui Huawei Mate 20, de această dată cu câteva cadre hands-on realizate în China, telefonul apărând în aceeaşi husă misterioasă care lasă să se vadă doar spatele. Pare a fi mânuit de o domnişoară, care se află la cumpărături.

Au mai apărut şi fotografii cu protecţiile din sticlă ale celor două telefoane Huawei Mate 20, care confirmă că modelul standard va avea breton "picătură", iar cel Pro va avea un breton mai lat, care integrează şi un mecanism de scanare facială. Mate 20 Pro a fost văzut şi la IFA 2018 în mâna cuiva, tot într-o husă care îi camufla tot designul, în afară de camera pătrată din spate.

În continuare se pare că vom primi o cameră triplă, cu senzori aranjaţi în formă literei "L" plus bliţ pe modelul Mate 20 Pro. Mate 20 va avea tot o cameră tripla, dar aranjată vertical pe mijlocul spatelui telefonului. Este o combinaţie de senzor de 20 MP principal, de 12 MP monocrom şi de 8 MP cu obiectiv telephoto. Scannerul circular de amprente este vizibil sub modulul camerei, deci nu e cazul de integrare în ecran încă.

Mai observăm şi că există un decupaj pentru jack audio in husa, sau poate pentru emiţătorul infraroşu. Panoul frontal al lui Mate 20 Pro mi se pare şi puţin mai curbat pe margini decât cel al lui Mate 20, sincer să fiu. Aminteşte de un Xperia XZ3 sau Nokia 8 Sirocco la curburi. La bord vom găsi noul procesor Kirin 980, cu două NPU-uri şi o sumedenie de funcţii AI. Aşteptam debutul pe 16 octombrie la Londra şi cu puţin noroc vom fi acolo.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×