Huawei Mate 20 Pro primeşte benchmarkuri noi, nu ajunge chiar la scorurile din scăpări, e sub iPhone X

3.257 ori
<b>Huawei Mate 20 Pro primeşte benchmarkuri noi, nu ajunge chiar la scorurile din scăpări, e sub iPhone X</b>Acum că Huawei Mate 20 Pro este oficial avem parte și de benchmark-uri relativ reale, sau mai bine zis oficiale. Din câte putem vedea, scorurile nu sunt tocmai spectaculoase precum ni se dezvăluia anterior de către anumite scăpări

Având în vedere că ieri după amiază a fost anunţat şi prezentat Huawei Mate 20 Pro, era de aşteptat să apară şi primele teste astăzi. Primul la înaintare este testul pe bază de benchmarkuri, realizat de către cei de la Phone Arena. Chiar dacă rezultatele arată bine, nu aş putea spune că se ridică chiar la înălţimea scăpărilor.

Huawei Mate 20 Pro

Cu multe luni în urmă Mate 20 Pro scăpa cu un scor de 350.000 de puncte în AnTuTu. În realitate ajunge la doar 265.556. Un scor mai mult decât respectabil faţă de orice telefon Android, dar sub cele 336.000 puncte ale lui Apple iPhone XS Max. Vă reamintesc că telefonul se bazează pe un procesor de 7 nm Kirin 980, singurul de acest tip de pe Android. Cipul are o arhitectură bazată pe 2 core-uri pentru procesare intensă, două medii şi 4 LITTLE.

Huawei Mate 20 Pro

Cele 2 core-uri principale sunt tactate la 2.6 GHz, cele mijlocii la 1.92 GHz şi cele A55 mici la 1.8 GHz. Se trece şi la un nou GPU, Mali G76, pentru extra performanţă în jocuri. Trecând la alt benchmark, văd că în GeekBench 4 Multi Core nu sparge nici măcar bariera de 10.000 de puncte a lui iPhone 8, rămânând la 9807 puncte. E peste majoritatea modelelor Android totuşi, de la Note 9 la Xperia XZ3 şi Pixel 3 XL. E mai puţin decât vedeam aici totuşi.

Huawei Mate 20 Pro

În GFXBench are 47 de puncte în testul Manhattan 3.1 On Screen, sub cele 58.75 ale lui iPhone X sau cele 50 ale lui OnePlus 6. Ceva îmi spune că aceste teste nu sunt măsluite, cum fusese Huawei acuzată cu ceva vreme în urmă. Revenim şi noi cu teste proprii mai curând decât aţi crede.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×