Garmin Instinct este un ceas inteligent cu corp foarte rezistent, GPS şi autonomie crescută

2.022 ori
<b>Garmin Instinct este un ceas inteligent cu corp foarte rezistent, GPS şi autonomie crescută</b>Nu doar Huawei a lansat un smartwatch nou în aceste zile, ci și Garmin care ne propune modelul Instinct. Acesta vine echipat cu un corp foarte rezistent și ne oferă conectivitate GPS la bord pentru poziționare precisă pe hartă și pentru

Garmin Instinct este cel mai nou purtabil al companiei cunoscute pentru sisteme de navigare în ultimul deceniu. Acest ceas inteligent are un corp foarte rezistent, vine cu GPS şi autonomie crescută. Avem detalii mai jos.

Garmin Instinct

Garmin Instinct este un ceas pentru aventurieri şi temerari. Vine pe nuanţe precum Graphite, Flame Red şi Tundra. Ni se promit 14 zile de autonomie în mod smartwatch, 16 ore în mod GPS şi până la 40 de ore în mod battery save UltraTac. Ceasul are certificare militară 810G pentru condiţii de temperaturi extreme, şocuri şi rezistenţă la apă până la 100 de metri adâncime.

Garmin Instinct

Are o carcasă ranforsată cu polimeri şi tratată chimic contra zgârieturilor şi contactelor dure. În zona frontală se află un ecran monocrom cu vizibilitate perfectă la soare şi rezoluţie de 128 x 128 pixeli. Ceasul vine cu suport GPS, Glonass, Galilelo pentru o poziţionare globală precisă, plus o busolă, barometru, altimetru, accelerometru şi termometru, dar şi senzor de puls.

Poate primi notificări de la smartphone şi tot soiul de alerte de pe terminalele iOS şi Android. Trebuie spus că nu are NFC și nu suportă plata prin servicii dedicate. Costă 300 de dolari și este disponibil deja. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×