Huawei Mate 20 Pro stabilește noi recorduri de precomenzi

4.768 ori
<b>Huawei Mate 20 Pro stabilește noi recorduri de precomenzi</b>Lansat la mijlocul lunii trecute iată că smartphone-ul Huawei Mate 20 Pro i-a impresionat pe europeni, fapt ce iese la iveală prin precomenzi plasate în număr mare. Vorbim chiar de recorduri aparent dacă ne luăm după cifrele dezvăluite

Huawei Mate 20 Pro a fost anunțat oficial pe 16 octombrie la Londra și judecând după hype și părerea primilor revieweri pare să fie un hit. Îl confirmă și precomenzile sale, care au atins valori record. În mai puțin de o săptămână înainte începerea livrărilor flagshipului de toamnă cu cameră triplă, Huawei a reușit să își depășească recordul trecut cu 40% în Europa de Vest.

Huawei Mate 20 Pro

Până acum recordul era deținut de Huawei P20 Pro, care a debutat la început de an și a vândut cu 316% mai multe unități decât Huawei P10 Plus. E drept că sunt mulți factori aici: bugetul uriaș de marketing, promovarea cu vedete precum Gal Gadot, obținerea unei baze de fani hardcore din precedentele terminale și tot așa. Mai sunt și promoțiile speciale, cu încărcătoare wireless și carduri nano SD la ofertă cu Mate 20 Pro. Pe unele piețe se oferă și ceasuri Huawei GT la pachet.

Trebuie subliniat că nu avem încă cifre de vânzare oficiale pentru Mate 20 Pro, ci doar deducții din precomenzile sale. E clar că au fost depășite cifrele lui P20 și P20 Pro, care au ajuns la 6 milioane de unități în 3 luni de disponibilitate. Va reamintesc că avem terminalul în teste, am aruncat deja o privire asupra perfomanței și încărcării sale, iar recent am realizat și o comparație foto în orb cu Apple iPhone XS Max.

Revenim cu review detaliat.  

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×